Op Zondag 28 juli vervulden we met Ambulance Wens België de wens voor een 18 jarige jongeman uit Vilvoorde.
Eindelijk was dé grote dag aangebroken voor hem…
een dag waar hij al heel lang naar uitkeek: Tomorrowland!

Samen met mama, nichtje en partner was hij volledig klaar voor het grootste en beste bekroonde dancefestival ter wereld.

We werden heel warm onthaald door mama en M. Even alle medicatie controleren en we waren klaar om M. en zijn familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Na een goede installatie in onze ziekenwagen en kennismaking met onze mascotte vertrokken we richting De Schorre Provinciaal Recreatiedomein in Boom. Op een afgesproken plaats stond een gids van het festival ons op te wachten. Hij reed ons voor tot aan de ingang.

M kreeg van de organisatie van TML een rugzak met allemaal gratis gadgets én natuurlijk het veelbesproken polsbandje.

Via de hoofdingang kwamen we al snel toe op het festival. In één woord….indrukwekkend!

M. genoot samen met zijn familie. We kwamen ogen te kort: verschillende stages, versieringen , party volk, en nog zoveel meer dat TML te bieden heeft. Onze privé- gids bracht ons backstage naar de artist room waar zich alle bekende DJ’s bevonden.

M kon kiezen wie hij wou ontmoeten voor een meet and greet. Hij verkoos DJ Solomun (Official) , die heeft zich helemaal vrijgemaakt om een praatje met M te maken en natuurlijk mocht een foto niet ontbreken.

De gids bracht ons daarna in het media-centrum waar de hele verzamelde pers interviews deed, ook live stream uitzendingen van bekende radioposten en dit alles met een woordje uitleg. TML zou niet hetzelfde zijn zonder ons echt tussen de “People of Tomorrowland” te begeven.

We gingen tot de mainstage waar we hebben genoten van de muziek en de aanwezige sfeer. De beste vriend van M. heeft zich ondertussen ook bij ons aangesloten en daar genoot M. zichtbaar van.

Nadien nog een lekkere wafel gaan eten van Roger van Damme in de artist room en met een voldaan gevoel richting ziekenwagen. Het was goed geweest voor M, zijn mama en de familie.

Intense momenten met een lach en een traan.

Het was mooi deze unieke momenten te beleven en te zien hoeveel liefde er heerst tussen moeder en zoon, een warme band.

Dikke Dankjewel aan de hele organisatie van Tomorrowland 2019 voor de schitterende ontvangst !

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be