Zondag 24 februari trok Ambulance Wens België​ weer op pad om een wens te vervullen. Dit keer was de wens voor een meneer (1966) uit Sint-Lievens-Houtem die momenteel op de Palliatieve Eenheid van het UZ Gent​ verblijft. Hij wilde graag nog een keer naar Oostende – de Stad aan Zee.

Op de palliatieve eenheid van het UZ Gent werd er reikhalzend uitgekeken naar onze komst. Dus we vertrokken met meneer richting zeetje. Heerlijk , want de zon was al volop van de partij.

Aan de vuurtoren werden we opgewacht door zijn kinderen, zijn sterk verbonden vriendengroep en ook “Boris” de hond.

Enthousiast, gepakt en gezakt met een volledige uitzet aan picknickspullen, trokken we richting Fort Napoleon​. Na een wandeling stelden we onze pop-up picknick op.

Onder een wolkenvrije en stralend blauwe hemel op een zonovergoten plekje, genoot iedereen van dit bijzondere samenzijn. Dit met een lekker hapje & drankje en een prachtige tekst “wolken”.

Het vereeuwigen van meneer zijn naam in het zand en het laten opgaan van een vlieger mocht zeker niet ontbreken.

Een onvergetelijk moment “Samen”…

Rond half vijf keerden we dankbaar terug naar de ziekenwagen. Na een verkwikkende powernap van meneer gedurende de terugrit, werden we in het ziekenhuis opnieuw opgewacht door zijn vrienden.

De heerlijke geur die uit de keuken kwam, maakte al snel duidelijk dat deze avond nog gezellig keuvelend afgesloten zou worden !

Nagenieten van een topdagje !

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be