Op donderdag 30 mei heeft Ambulance Wens België weer een wens vervuld.

Dus met de ambulance richting UZ Gent om de wens te vervullen van een fiere mama die haar kleine man zijn communiefeest wilde bijwonen.

Mooi uitgedost vertrokken we richting grootouders waar familie en een mooi versierde tafel voor een feestelijk onthaal zorgde. Wat waren de drie kindjes en de papa blij dat hun mama erbij kon zijn!

Na heel veel knuffels werd er op het zonovergoten terras genoten van een aperitief en zelfgemaakte overheerlijke zalmsalade van oma.

Ook de mama werd ruimschoots in de bloemetjes gezet!

Tussendoor speelden de kindjes met hun neefje en nichtjes op het springkasteel en kwamen ze af en toe verslag uitbrengen bij een zichtbaar genietende en stralende mama.

De grote honger werd nadien gestild door aan te schuiven aan een rijk gevuld buffet. Ondertussen werden herinneringen/anekdotes opgehaald die zorgden voor een sfeervol samenzijn. Om 16u werd het ijslammetje onthoofd door ons dapper communicantje en kon iedereen ervan smullen aangevuld met zelf geplukte (of was het zelf gekochte?) aardbeien.

Moe maar voldaan gaf mama aan dat het goed was om terug te keren naar het ziekenhuis. Dat was buiten onze kleine man gerekend!

Hij wou toch wel eerst eens samen met zijn mama en zijn zusjes op de foto in de ziekenwagen. Ook alle knopjes mochten tot zijn grote vreugde eens uitgetest worden.

In de ziekenwagen werd er nog wat gemijmerd over de fijne dag. Nadat de bloemetjes mooi geschikt werden op de kamer namen we afscheid van een schitterende mama!

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be