Op woensdag 10 april vervulde Ambulance Wens België de wens van een 71-jarige man uit Voorshoven. Hij wou nog eens een keer naar Oostende om de zee te zien.

Toen we bij zijn thuis aankwamen stonden hij, zijn echtgenote en schoonzus al vol verwachting op ons te wachten. Wat keek hij er naar uit om de zee nog eens te zien.

Omdat meneer niet meer zelf tot bij het water geraakt belden we onderweg naar Oostende met de diversiteitsambtenaar van Oostende met de vraag of er een aangepaste rolstoel was die we konden gebruiken. Dankzij de inspanningen van de stadsdiensten van Oostende stond er bij aankomst een speciale rolstoel voor ons klaar.

Heel erg bedankt aan allen die dit mogelijk maakten.

Eenmaal aan het water genoot meneer duidelijk van de aanspoelende golven. Hij stond zo dicht bij het water dat hij op een gegeven moment omringd was door water….oeps

Na het strandbezoek hadden ze nog met vrienden afgesproken om bij te kletsen en een pannenkoek te gaan eten. Meneer genoot duidelijk van het gezelschap en vooral van de lekkere pannenkoek met slagroom.

Na een tijdje werd meneer moe en wou hij graag terug naar huis. Hartelijk werd er afscheid genomen.Onderweg naar huis zei hij dat de wens was zoals hij het zich voorgesteld had!

Bijna thuis aangekomen stopten we nog even bij zijn dochter zodat zij ook kon zien hoe hij er van genoten had. Moe maar voldaan nam meneer afscheid van ons.

We zijn zo blij dat we de verwachtingen konden waar maken.

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be