Vrijdag 2 augustus ging Ambulance Wens België de wens vervullen van een mevrouw (1931) uit Zoersel. Ze verblijft momenteel in de Residentie Halmolen te Halle-dorp Zoersel. Ditmaal gingen we oma en opa een fijne dag bezorgen .

Kleinzoon ging in het huwelijksbootje stappen en had oma er graag bij.

Toen we aankwamen in Residentie Halmolen zat oma al Tip-Top en mooi feestelijk aangekleed op ons te wachten . Even kennisgemaakt en samen met haar echtgenoot gingen we op weg naar richting Beerse waar het burgerlijk huwelijk doorging.

Onderweg viel de regen met bakken uit de lucht, gelukkig was er een kleine zonnetje toen we arriveerden. Oma geïnstalleerd in de rolstoel zodat ze samen met de familie kon genieten van de mooie ceremonie .

En genoten heeft ze !

Na het burgerlijk huwelijk volgde we het gezelschap naar het huis van een kleinzoon waar ze kon genieten van de lunch .

Oma deed tijdens de rit een heerlijk dutje . Dan richting receptie waar we oma terug in de rolstoel zetten, zodat ze een heerlijk glaasje mee kon drinken en van alle kleinkinderen kon genieten .

Na het eten werd oma toch een beetje moe en lieten we haar een dutje doen .

Toen het bruidspaar terug arriveerde hebben we haar wakker gemaakt zodat er nog mooie foto’s gemaakt konden worden samen met oma. We merkten dat het voor oma toch een vermoeiende dag was en samen in overleg met de familie zijn we terug huiswaarts gereden .

Lieve familie , we vonden het fijn om jullie samen met oma en opa te zien genieten van deze speciale dag .

En vanwege het hele Team van Ambulance Wens België nog een dikke proficiat aan het jonge bruidspaar !

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be