Vrijdag 28 juni vervulden we met Ambulance Wens België de wens voor Maja 36 jaar. Haar wens was om naar Rock Werchter te gaan om The Cure te zien.

We vertrokken naar Gent om haar op te halen. Het verkeer zat echt niet mee, en pas 3 uur later arriveerden we in UZ Gent.

Maja en haar ouders zaten ons met veel ongeduld op te wachten op de oncologische dienst. Er verscheen een brede glimlach op ieders gezicht en het feit dat we later waren werd gewoon vergeten. De mascotte werd overhandigd en verdween in de armen van Maja.

Na de nodige instructies rond medicatie en infuus, gingen we naar de ambulance. Dan op naar Werchter, naar The Cure, haar favoriet. Mama vertelde dat Maja pas die dag wist dat haar wens in vervulling ging.

Ze straalde, en had energie voor 10. Mama kon niet mee naar Werchter, ze gunde papa een fijne dag met z’n dochter.

Maja ging steevast ieder jaar naar de wei, met een grote groep vrienden, afgelopen jaar was Werchter een mindere editie geweest, vanwege haar ziekte.

Ook nu bleek het verkeer weer spelbreker. Nood breekt soms wet, ambulance heeft soms voordelen. Er werd onderweg veel gesmst voor afspraken en regelingen. Het was een blij weerzien en ook emotioneel.

Er werd geknuffeld, en gekust. Maja is een lieve, sympathieke alleenstaande mama, met een ongelooflijk gevoel voor humor.. Ze organiseert een benefiet op 27 juli, samen met haar broer en een comedian rond humor. Zij zal deze toespitsen op haar eigen situatie.

Dit voor 3 verschillende doelen, waar Ambulance Wens België er ééntje van is. Maja heeft op de weide een interview gegeven aan de pers. Dit ging haar voor de hand.

Er werd gegeten, gedronken, gelachen, bijgepraat en zot gedaan. Het was een toffe bende, waar iedereen zich thuisvoelde. We kregen als team van Ambulance Wens België, enorm veel respect en dank..!

Tijdens Cure kon ook Maja niet blijven stilstaan en werd er gedanst. We hadden haar een t shirt van Cure kado gedaan. Ze was hier heel gelukkig mee.. er werd nog even gestopt bij Rosa, waar er werd gezongen uit volle borst en de puntjes daverden op de tafel.

Als verrassing kreeg Maja een mooi bloemenboeket overhandigd en het werd even stil.. mooi moment. Na een persoonlijk afscheid van iedere vriend(in), vertrokken we terug richting ambulance. De ogen van papa en Maja vielen gauw toe. Ze waren gelukkig en tevreden. Dan terug richting Gent.

Nadat we haar naar de afdeling hadden begeleid, namen we dankbaar, omhelzend afscheid . Maja, je bent een prachtvrouw.

De band met je zoon laat sporen na, die onuitwisbaar zijn .. je hebt ons laten zien hoe mooi jij in het leven staat en dat je vrienden en familie je erg dierbaar zijn. Je mag terecht trots op je zijn.

Dank voor deze leuke dag, blij dat we met Ambulance Wens België jou wens mochten vervullen !

Dikke merciekes aan het hele Team van Inter-events voor de organisatorische hulp !

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be