Op zondag 7 april ging Ambulance Wens België de jongeman (1971) uit Rumst terug ophalen na zijn verjaardagsweekendje met zijn gezin in Gezondheidscentrum Koninklijke Villa Oostende.

We brachten hem dan weer veilig terug naar de Palliatieve Eenheid van het GZA Sint-Augustinus Ziekenhuis.

Vrijdag vertrokken we stipt om 12 u om weer een wens te vervullen. Aangekomen in Wilrijk stond meneer en mevrouw ons al op te wachten.

Eenmaal geïnstalleerd op weg naar Oostende waar meneer zijn verjaardag wilde vieren! De zon was alvast van de partij!

In de Koninklijke Villa werden we hartelijk onthaald en terwijl mevrouw alles verder ging regelen ,konden wij samen al even genieten van het uitzicht op zee! Meneer genoot ervan en vertelde honderduit!

Daarna wilde hij nog een uurtje gaan rusten voor het avondeten. Na een vriendelijk afscheid en dankjewel vertrokken wij terug richting Diepenbeek.

Zondag 7 April gingen we Frank en zijn vrouw terug ophalen in Oostende. De zon was weer van de partij.

Om half 5 waren we ter plaatse. ( Ruim op tijd om samen met hem de laatste kilometers van de koers te volgen) Daarna afscheid genomen van de dochter die papa zijn verjaardag mee was komen vieren en van het personeel.

Dan terug richting Wilrijk.

Het ging vlotjes op de weg en Frank was zichtbaar voldaan van het mooie weekend samen met zijn gezin! Hij was blij dat hij dit nog had kunnen doen !

Na duizend maal dank wij terug richting Diepenbeek.
Weer iemand gelukkig !

Contacteer ons

Ambulance Wens België vzw
T +32 468 14 14 14
info@ambulancewens.be